Service client

CareLink™ Personal software upgraded

NIEUW: CareLink™ Personal uploader - Eenvoudig uw insulinepomp uitlezen zonder Java

Je eerste stap voor een beter begrip van je diabetes

Gebruik onderstaande handleiding voor een eenmalige installatie van de uploader op de computer(s) waar u uw insulinepomp wilt uitlezen. Vervolgens kunt u in een paar eenvoudige stappen uw insulinepomp uploaden. U kunt ook onderstaande video’s bekijken.

 

Hoe zit het met Java?

Java-applets zijn software van derden die werken in webbrowsers (andere software van derden). Er zijn frequente updates tussen Java en browsers. Sommige browsers ondersteunen niet langer Java-applets. Er is een nieuwe uploadmethode ontwikkeld voor een betere gebruikerervaring. Indien nodig is er nog steeds de mogelijkheid om te uploaden met behulp van de Java-methode.
 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.