Producten

Reservoirs

De MiniMed-reservoirs zijn vanuit veiligheidsoogpunt ontworpen, om het vulproces gemakkelijk te laten verlopen.

PAGINA HOOGTEPUNTEN

  • De MiniMed-reservoirs zijn ontworpen om het vulproces gemakkelijk te laten verlopen.
Minimed-insulinereservoirs
  • Snel, gemakkelijk en efficiënt het reservoir vullen - hoeft niet gemonteerd te worden: het reservoir is klaar voor gebruik
  • Minder kans op verwonding – in tegenstelling tot luer-reservoirs hoeft u geen extra naald te gebruiken, deze is geïntegreerd in de TransferGuard
  • Veilig, stabiel en gemakkelijk het reservoir vullen - de TransferGuard past perfect op het insulineflacon
Minimed insulin reservoirs

 

  • De ronde vorm is ontworpen om het risico op luchtbellen te beperken.

 

  • Geen risico op lekken of morsen, ook niet als er druk in het reservoir ontstaat – nadat de connector verwijderd is, sluit het siliconen membraan het reservoir hermetisch af.

Om te kunnen voldoen aan uw dagelijkse insulinebehoefte zijn de MiniMed-reservoirs beschikbaar in formaten van 3 ml.

REFERENTIES

  • * AADE (American Association of Diabetes Educators) Insulinepomptherapie: De beste werkwijze bij het kiezen en gebruiken van infusiesystemen.

 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.