Neem contact op met ons

CONTACT OPNEMEN

Contactinformatie

Medtronic België S.A.

Burgemeester Etienne Demunterlaan 5
BE-1090
Brussel

diabetes.benelux@medtronic.com

BE Tél: 0800 90805
BE Fax: +32 2 460 69 63
LU Tél:  800-27441 ou 0031 (0)45 566 82 91  

Vanuit het buitenland: 0031 (0)45 566 82 91

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website en de privacyverklaring van Medtronic. Daarmee stemt u in met het doorsturen van de verstrekte informatie naar Medtronic, Inc. het moederbedrijf in de VS, wetende dat de informatie beschermd en uitsluitend verwerkt zal worden overeenkomstig de bepalingen in de privacyverklaring van Medtronic. 

x

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.