MiniMed®-insulinepompaccessoires

JOUW POMP - JOUW STIJL

 

 

Om de brochure te openen, dient u ervoor te zorgen dat u de meest recente versie van Adobe Flash Player heeft geinstalleerd op uw computer.
Om de laatste versie van Adobe Flash Player te installeren ga naar:
http://get.adobe.com/flashplayer/

 

 

Zijn de accessoires waar ik interesse in heb compatibel met mijn huidige insulinepomp?
De meeste accessoires zijn geschikt voor alle soorten en maten Medtronic-pompen. Sommige accessoires zijn echter specifiek bedoeld voor de MiniMed® 640G (3,0 mL) of de MiniMed® Veo™ (serie 5 of 7).


- Er zijn diverse accessoires waarmee u de therapie naadloos kunt inpassen in uw alledaagse leven.
- De accessoires kunnen via uw medische groothandel besteld worden.

 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.