Minimed™ Mio™ Advance infusieset

BETERE RESULTATEN MET EEN EENVOUDIG SYSTEEM

De Minimed™ Mio™ Advance infusieset is ontworpen met een geladen inbrengapparaat voor een snellere en gemakkelijkere inbrengmogelijkheid1,2

Gemakkelijker – Sneller - Probleemloos1 Werkt met bekende pompmerken met MiniMed- of luer-lock aansluiting, waaronder Medtronic, Roche en Animas.3

 

Trek aan het kleefpapier

Knijp en verwijder veiligheidspin

Plaats op het lichaam

Druk op de knop

Hoe is de Medtronic Minimed Mio Advance-infusieset in te brengen?

Belangrijkste functies

  • 90° zachte Teflon-canule.
  • Geladen inbrengapparaat.
  • Verborgen naald voor en na gebruik.
  • Kan worden gebruikt met Medtronic-pompen en elke niet-Medtronic-pomp met een luer-lock-aansluiting.
  • Hoorbare "klik" garandeert een veilige aansluiting.

TIPS

  • Om de insulineabsorptie te optimaliseren, om insulinedegradatie te verminderen en om verstopping te voorkomen, verwisselt u uw MiniMed Mio Advance en het reservoir elke 2 tot 3 dagen, of volgens de instructies van uw zorgverlener.
  • Succesvol pompgebruik is daarnaast afhankelijk van een goede verzorging en bescherming van de infusieplek. Ga voor meer informatie naar Verzorging van de inbrengplaats.

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.