Klantenservice

Ondersteuning voor bloedglucosemeters voor uw MiniMed-insulinepomp

Mogelijke vragen over uw Ascensia Diabetes Care bloedglucosemeter. 

Wat is het verschil tussen de CONTOUR® NEXT LINK en de CONTOUR NEXT LINK 2.4?

De CONTOUR NEXT LINK en de CONTOUR NEXT LINK 2.4 communiceren met verschillende insulinepompen. 

  • De CONTOUR NEXT LINK is compatibel met de MiniMed® Veo™-insulinepomp, de MiniMed® Real Time-insulinepomp en het Guardian REAL-Time CGM-systeem. 
  • De CONTOUR NEXT LINK 2.4 is de enige meter die draadloos kan communiceren met de MiniMed 640G-insulinepomp. 

Wat is het verschil tussen CONTOUR LINK en CONTOUR NEXT LINK?

  • CONTOUR LINK is een vorig model dat gebruik maakt van CONTOUR-teststrips en da draadloos verbinding maakt met de MiniMed Veo-insulinepomp, de MiniMed Real Time-insulinepomp en het Guardian REAL-Time CGM-systeem. 
  • CONTOUR NEXT LINK is een nieuw model dat draadloos verbinding maakt met dezelfde Medtronic-apparaten. Het is een geactualiseerde versie van de CONTOUR LINK-meter en gebruikt CONTOUR NEXT-teststrips. Als u een compatibel Medtronic-apparaat gebruikt en interesse hebt in een  CONTOUR NEXT LINK -meter, bezoek dan de Ascensia Diabetes Care-website om erachter te komen hoe u aan een CONTOUR NEXT LINK-bloedglucosemeter kunt komen. 

U kunt ook bellen naar de Ascensia Diabetes Support op 0800/97 212 of een e-mail sturen naar http://disclaimers.ascensia.nl/nl/contact/35

Wat is het verschil tussen CONTOUR LINK en CONTOUR NEXT LINK 2.4?

  • CONTOUR LINK is een vorig model dat gebruik maakt van CONTOUR-teststrips en da draadloos verbinding maakt met de MiniMed Veo-insulinepomp, de MiniMed Real Time-insulinepomp en het Guardian REAL-Time CGM-systeem. 
  • CONTOUR NEXT LINK 2.4 is het nieuwe model dat ontworpen is om draadloze verbinding te maken met uitsluitend de MiniMed 640G-insulinepomp. Deze meter maakt gebruik van CONTOUR NEXT-teststrips. 

Hoe kan ik aan een CONTOUR NEXT LINK 2.4-bloedglucosemeter komen?

Als u de MiniMed® 640G-insulinepomp gebruikt, ontvangt u de CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter automatisch bij uw pomp. 

Hoe kan ik aan een CONTOUR NEXT LINK-bloedglucosemeter komen?

Bezoek de Ascensia Diabetes Care-website om erachter te komen hoe u aan een CONTOUR NEXT LINK-bloedglucosemeter kunt komen. U kunt ook bellen naar de Ascensia Diabetes Support op 0800/97 212 of een e-mail sturen naar http://disclaimers.ascensia.nl/nl/contact/35

Welke teststrips gebruikt de CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4?

De CONTOUR NEXT-teststrips kunnen zowel door de CONTOUR NEXT LINK als de CONTOUR NEXT LINK 2.4 gebruikt worden. Om erachter te komen hoe u aan CONTOUR NEXT-teststrips kunt komen, gaat u naar uw apotheek of neemt u contact op met uw huisarts. 

CONTOUR NEXT-teststrips zijn op recept verkrijgbaar. Receptcode: 368-2119

Kan ik CONTOUR-teststrips gebruiken met mijn CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter?

Nee, CONTOUR-teststrips zijn niet geschikt voor de CONTOUR NEXT LINK en de CONTOUR NEXT LINK 2.4. U kunt uitsluitend CONTOUR NEXT-teststrips gebruiken met de CONTOUR NEXT LINK- en CONTOUR NEXT LINK 2.4-meters. 

Hoe kan ik mijn CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter registreren?

Bezoek de Ascensia Diabetes Care-website om uw CONTOUR NEXT LINK- of CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter te registreren. 

Hoe breng ik een verbinding tot stand tussen mijn CONTOUR NEXT LINK/CONTOURNEXT LINK 2.4-meter en mijn Medtronic-pomp?

Bekijk de online demonstratie om erachter te komen hoe u verbinding tot stand brengt tussen de CONTOUR NEXT LINK- of de CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter en uw Medtronic-apparaat. 

Hoe kan ik aan een gebruikershandleiding komen voor mijn CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter?

Bezoek de Ascensia Diabetes Care-website en log in om een gebruikershandleiding te downloaden voor uw CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4-meter.

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.