Producten

Infusiesets

Er is een MiniMed®-infusieset die op uw persoonlijke behoeften is afgestemd. De MiniMed®-infusiesets - Eén passende set voor iedereen...

Naar welk voordeel bent u vooral op zoek?

MiniMed Mio advance infusieset

BETERE RESULTATEN MET EEN EENVOUDIG SYSTEEM

De MiniMed Mio Advance infusieset is ontworpen met een geladen inbrengapparaat voor een snellere en gemakkelijkere inbrengmogelijkheid .1,2

Lees meer

 
 

Gemak voor actieve en slanke personen

MiniMed® Mio® 30-infusieset

Deze alles-in-een-infusieset maakt het actieve personen gemakkelijker. Dankzij de hoek van 30° is hijdeze geschikt voor sportieve personen, slanke volwassenen en kinderen. HijDeze is ook geschikt voor zwangere vrouwen vanaf het eind van het tweede trimester, wanneer het buikweefsel strakgespannen is.

Lees meer

 

Gemak

MiniMed® Mio®-infusieset

Deze alles-in-een-infusieset is gemakkelijk voor onderweg. U kunt uw set op uw persoonlijke voorkeur afstemmen dankzij de keuze tussen drie verschillende kleuren. Dankzij de hoek van 90° is hijdeze geschikt voor volwassenen met een gemiddelde tot zwaardere lichaamsbouw en kinderen.

Lees meer

 

Comfort

MiniMed® Quick-Set®-infusieset

De Quick-Set® koppelt gebruiksvriendelijkheid aan comfort. Misschien wilt u ook de MiniMed® Quick-Serter gebruiken, voor consistenter inbrengen. HijDeze is geschikt voor volwassenen met een gemiddelde of zwaardere lichaamsbouw en kinderen.

Lees meer

 

Veiligheid

MiniMed® Sure-T®-infusieset

Dankzij de knikvrije naald en de extra kleeflaagpad biedt de Sure-T extra beveiliging tegen loskoppeling. Hij is geschikt voor kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen tot het tweede trimester.

Lees meer

 

Flexibiliteit

MiniMed® Silhouette®-infusieset

Deze set heeft een variabele inbrenghoek van 20 tot 40°, zodat u de voor u meest geschikte hoek kunt vinden. Met de MiniMed® Sil-Serter heeft u meer controle bij het inbrengen. Hij is ook geschikt voor zwangere vrouwen vanaf het eind van het tweede trimester, wanneer het buikweefsel strakgespannen is.

Lees meer

Vergelijkingstabel infusiesets

Medtronic MiniMed Infusiesets MiniMed
MioAdvance
MiniMed
MioMio 30
MiniMed Mio MiniMed Quick-set MiniMed Sure-T MiniMed™ Silhouette™
Voornaamste voordeel Gemak Gemak Gemak Comfort Veiligheid Flexibiliteit
Geschikt voor slank lichaam            
Geschikt voor gemiddelde tot zwaardere lichaamsbouw            
Geschikt tijdens zwangerschap            
Geschikt voor kinderen            
Infectie wordt in vroeg stadium geconstateerd            
Gemakkelijk in te brengen            
Medtronic MiniMed Infusiesets MiniMed
MioAdvance
MiniMed
MioMio 30
MiniMed Mio MiniMed Quick-set MiniMed Sure-T MiniMed™ Silhouette™
Type canule Zacht Zacht Zacht Zacht Staal Zacht
Inbrenghoek 90° 30° 90° 90° 90° Variabel, van 20° tot 40°
Lengte van de canule 6mm 13mm 6mm 9mm 6mm 9mm 6mm 8mm 10mm 13mm 17mm
Inbrengen Alles-in-een Geïntegreerd inbrengapparaat Alles-in-een Geïntegreerd inbrengapparaat Alles-in-een Geïntegreerd inbrengapparaat Handmatig of met MiniMed Quick-serter Handmatig Handmatig of met MiniMed Sil-serter
Lengte van de slang 60cm 60cm 110cm 45cm 60cm 80cm 60cm 80cm 110cm 60cm 80cm 45cm 60cm 80cm 110cm

Of u nu onbekend bent met insulinepomptherapie of er al veel ervaring mee hebt, vraag uw zorgprofessional naar de meest geschikte infusieset voor uw lichaamstype, persoonlijke voorkeur en levensstijl.

De wettelijke fabrikant van MiniMed® Mio®, MiniMed® Mio® 30, MiniMed® Quick-Set®, MiniMed® Sure-T® en MiniMed® Silhouette® is: Unomedical a/s Aaholmvej 1-3, Osted 4320 Lejre, Denemarken.

 

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.