DE MINIMED-INSULINEPOMP
Introductie van de MiniMedTM 640G-system

Minimed 640g

Bekijk het MiniMed™ 640G-systeem door op de verschillende componenten hieronder te klikken

De MiniMed™ 640G-insulinepomp met SmartGuard™ bootst de manier waarop een gezonde alvleesklier basale insuline afgeeft aan uw lichaam na. Het MiniMed™-systeem helpt u stapsgewijs betere controle te krijgen1 door betere bescherming te bieden tegen hypoglycemische gebeurtenissen2. En dit alles met gepersonaliseerde instellingen die passen bij uw dagelijks leven en therapie.

MEER LEZEN

CGM-technologie houdt bloedglucosewaarden in uw lichaam 24 uur per dag bij. CGM gebruikt een sensor die is gekoppeld aan uw MiniMed™-insulinepomp, waarbij u duidelijke waarschuwingen krijgt in geval van hoge en lage waarden. Van CGM is klinisch bewezen dat het HbA1c-waarden1 verlaagt, de duur van hypo's reduceert3 en dat het erop toegespitst is de kwaliteit van leven te verbeteren.

MEER LEZEN

Contour® Next LINK 2.4 is de enige bloedglucosemeter met bewezen nauwkeurigheid die glucosemetingen draadloos naar uw MiniMed™ 640G stuurt, hetgeen u tijd en moeite bespaart. Deze meter stelt u bovendien in staat om op discrete wijze direct een bolus naar uw pomp te sturen en om op gemakkelijk wijze de bloedglucose- en insuline-informatie naar CareLink® te downloaden.

MEER LEZEN

Onze infusiesets met de unieke MiniMed™-koppeling zijn ontworpen om op veiligere wijze vanuit uw pomp insuline toe te dienen aan uw lichaam. Medtronic levert verschillende infusiesets, passend bij de behoeften van uw levensstijl en lichaamsbouw. Zo voelt u zich veilig en op uw gemak!

MEER LEZEN

CareLink™ Personal-software is een handige online tool die op nauwkeurige wijze uw insulinegebruik en bloedglucosewaarden bijhoudt. Hierdoor kunt u wijzigingen in uw bloedglucosewaarden bij dagelijkse activiteiten, zoals een maaltijd of lichaamsbeweging, vergelijken. Duidelijke grafieken tonen deze wijzigingen en helpen u en uw uw arts en/of diabetesverpleegkundige patronen te ontdekken, op basis waarvan uw therapie aangepast kan worden voor betere controle.

MEER LEZEN