Producten

Continue glucosemonitoring met de Guardian® 2 Link-zender

De Guardian® 2 Link-zender is een onderdeel van de CGM-systemen van Medtronic. Deze maakt verbinding met de glucosesensor en stuurt draadloos sensorglucosegegevens naar de MiniMed® 640G-insulinepomp. De zender is klein – maar maakt een groot verschil.

Comfortabel

  • Klein en licht: 3,5 x 2,8 x 0,7 cm en minder dan 7 g
  • Gevormd om uw bewegingen te volgen - buigt, trekt of klemt niet
  • Kleine voetafdruk: 3,8 x 2,0 cm – ongeveer even groot als een postzegel

Guardian Link transmitter size compared with 2 EURO coin

Discreet

De ultradunne Guardian® 2 Link-zender is ongeveer even groot als een munt van 2 euro en ligt nagenoeg plat en is nauwelijks zichtbaar. Draadloze transmissie wil zeggen dat de zender nagenoeg overal op je lichaam werkt, ongeacht je kleding.

Waterdicht

U kunt de zender en de glucosesensor in het zwembad, in bad en onder de douche dragen. Deze mogen gedurende 30 minuten volledig ondergedompeld worden tot een diepte van 2,4 meter.

Tot wel 10 uur back-upgegevens

Als de sensorverbinding verloren gaat, bewaart de zender tot wel 10 uur aan gegevens. Deze worden weergeven bij het opnieuw aansluiten op de pomp.

De Guardian® 2 Link-zender is alleen compatibel met de MiniMed® 640G-insulinepomp.
De MiniLink™-zender is compatibel met het MiniMed® Veo™-systeem en het Guardian® REAL-Time CGM-systeem.

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is op geen enkele wijze bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De weergegeven gebruikerservaringen zijn specifiek voor een bepaalde gebruiker. Het resultaat van de behandeling kan van gebruiker tot gebruiker verschillen. Neem altijd contact op met uw arts over de diagnose en behandeling en zorg dat u het advies van uw arts begrijpt en opvolgt. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor letsel of schade van welke aard dan ook, direct of indirect veroorzaakt of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect veroorzaakt wordt door de informatie op deze website. Bekijk de gebruiksinstructies van het product voor een opsomming van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, waarschuwingen en mogelijke bijwerkingen.
© 2016 N.V. Medtronic Belgium S.A. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gereproduceerd of gebruikt in enige vorm of op enige wijze zonder toestemming van N.V. Medtronic Belgium S.A.
MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite en CareLink zijn handelsmerken van Medtronic, Inc. en CONTOUR is een gedeponeerd handelsmerk van Ascensia Diabetes Care.